avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AM FOST BATUT PE STRADA DE 4 NECUNOSCUTI!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AM FOST BATUT PE STRADA DE 4 NECUNOSCUTI!

Buna ziua. Acum vreo 10 zile am fost atacat in plina strada de 4 necunoscuti,m-au batut..tin sa mentionez ca urmare a acestei intamplari a venit ambulanta pentru ca mi-au rupt si un picior. Acum sunt in ghimps si nu ma pot deplasa nicicum..Frunoase sarbatori.. Daca ma poate indruma cineva ce pot face dupa ce dau gipsul jos? Se poate face ceva? Se pot lua masuri? Nu stiu ce sa fac...Va rog..ajutati-ma. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters218595 , utilizator 16:16, 22 Decembrie 2011
tin sa mentionez ca m-a luat ambulanta de la locul faptei...si detin un act doveditor in care sunt specificate toate leziunile provocate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala claudiuRr claudiuRr Totul s-a intamplat in fata unei discotecii unde un prieten de-al meu era agresat de mai multi tineri printre care si patronul discotecii, eu m-am bagat pentru ... (vezi toată discuția)
Am fost batut si nu am declarat la spital agresiunea 47sorin 47sorin in urma cu o saptamana am trecut pe langa masina unuia din cei care m-au lovit si fara sa am deaface vreodata cu ei au intrat peste mine in masina si au ... (vezi toată discuția)
Incident cu un pieton in statia de autobuz dan33 dan33 Buna seara, Va scriu pentru a va cere parerea despre urmatoarea situatie: Am oprit autoturismul meu cu avariile puse, la marginea din fata a marcajului ... (vezi toată discuția)