avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general C.M.I. Dr.xxx - medic cu contract de munca si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

C.M.I. Dr.xxx - medic cu contract de munca si contract pe cmi

Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: pe 01.05.2011 c.m.i. si-a incetat activitatea, s-a depus 070, s-a renuntat la contractul ce casa de sanatate, medicul s-a angajat. C.M.I.-ul nu este inchis, are CUI...Pe 15.11.2011 medicul s-a angajat in alta parte iar aici are si contract munca iar pentru ce face in afara contractului (garzi de ex.) banii ii primeste pe c.m.i. Contractul este de "prestari servicii medicale" iar angajatorul plateste cei 16%. Medicul vrea sa-si deduca niste cheltuieli pe c.m.i. Am fost la adm. si mi s-a spus ca nu trebuie sa depun nimic, in 2012 doar 200 cu adeverinta de la angajator. Eu m-am dus cu 070 , cu un anticipat pentru cat a mai ramas din 2011, dar se pare ca nu am dreptate. Timpul trece si nu stiu cum sa procedez. Va rog sa ma ajutati, multumesc. Nu sunt contabil de meserie, nu cunosc hatisul legilor!

Alte discuții în legătură

Inregistrarea unui contract de mandat demnitate demnitate In cat timp de la incheierea unui contract de mandat ca persoana fizica cu o soc. de asigurari trebuie sa-l inregistrezi la fisc? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Declaratia 200 si 205 miami miami Daca angajatorul depune declaratia 205 pentru veniturile realizate in 2012 de persoanele cu care a avut incheiate contracte prestari servicii sau conventii ... (vezi toată discuția)
Restituire impozit venit emil6702 emil6702 La Multi (si frumosi) Ani! Am observat in adeverinta de venit pe 2011 ca mi s-au retinut mai multi bani decat ar fi fost corect ca si impozit pe venitul ... (vezi toată discuția)