avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de talharie la 17 ani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de talharie la 17 ani

Buna ziua,am si eu o nedumerire.Acum un an am comis o talharie ,aveam 17 ani iar dupa un an mia venit citatie sa ma prezint la procuratura insa eu acum sunt in suedia si mia zis sa ma prezint peste o luna ,pot veni inapoi sa imi continui munca dupa ce ma prezint la procuror??In caz k mi-ar da pedeapsa cu suspendare pot parasi tara??va rog ajutatima
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:51, 22 Decembrie 2011
da, cand va prezentati la parchet, ar fi bine sa aveti alaturi de dvs un avocat bun pentru a nu avea surpriza ca sunteti arestat preventiv
Dilema privitoare la posibilitatea reintoarcerii dvs la munca ,ulterior audierii la parchet este conditionata strict de unitatea/patronul unde va desfasurati activitatea
Referitor la hotararea instantei este prematur un rapuns in conditiile in care procurorul responsabil nu a coroborat plangerea,fapta si probele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat pe nedrept pauldorin87 pauldorin87 sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)
Art.211.cpp razvan_bob razvan_bob am fost imlicat ant-ro cauza grava artc 211 cpp si am primiy arestare preventiva si iarasi mia venit sa ma duc la tribunal.ma ajuta cineva sa stiu ce ma ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare Mica-Maria Mica-Maria Sunt acuzat intr-un dosar penal pt. delapidarea sumei de 45000 lei si de fals in inscrisuri sub semnatura privata. Mi-am recunoscut vina in fata comisarului ... (vezi toată discuția)