Buna ziua,am si eu o nedumerire.Acum un an am comis o talharie ,aveam 17 ani iar dupa un an mia venit citatie sa ma prezint la procuratura insa eu acum sunt in suedia si mia zis sa ma prezint peste o luna ,pot veni inapoi sa imi continui munca dupa ce ma prezint la procuror??In caz k mi-ar da pedeapsa cu suspendare pot parasi tara??va rog ajutatima
Dilema privitoare la posibilitatea reintoarcerii dvs la munca ,ulterior audierii la parchet este conditionata strict de unitatea/patronul unde va desfasurati activitatea
Referitor la hotararea instantei este prematur un rapuns in conditiile in care procurorul responsabil nu a coroborat plangerea,fapta si probele
Acuzat pe nedrept
pauldorin87
sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)
Art.211.cpp
razvan_bob
am fost imlicat ant-ro cauza grava artc 211 cpp si am primiy arestare preventiva si iarasi mia venit sa ma duc la tribunal.ma ajuta cineva sa stiu ce ma ... (vezi toată discuția)