avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezolutie NUP de la parchet, cum imi recuperez ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezolutie NUP de la parchet, cum imi recuperez permisul?

Buna ziua,

Am asteptat ceva timp pana sa-mi vina rezolutia de la parchet. Mi-a venit cu N.U.P, ceea ce e de bine, dar ce fac in continuare. Cu cine iau legatura. Cum se incheie toata povestea? Sun la parchet, la politite? Ma puteti ajuta cu o informatie?

Multumesc anticipat.
de ce sa sunati undeva? duceti-va la biserica, aprindeti o lumanare, dati un acatist de multumire si rugati-va sa numai intrati in belele... povestea din punctul dvs de vedere este incheiata... poate partea vatamata sa faca plangere impotriva acestei rezolutii
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
Petre Enache, Avocat
Felicitari pentru solutie si rugati-va ca partea adversa sa nu faca plangere impotriva solutiei...
Va Multumesc. Intrebarea mea era cu cine iau legatura sa-mi recuperez permisul. Care e procedura? :) Deocamdata permisul meu nu e la mine.

Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangerea inpotriva rezolutiilor procurorului ContSters83761 ContSters83761 Buna seara !Am o intrebare pe care o adresez cu speranta ca ma poate lamurii cineva .Cumnatul x a primit instiintare de la parchet de pe langa o judecatorie ... (vezi toată discuția)
Rezoluție parchet data aiurea Pretorian Pretorian Buna ziua! Povestea pe scurt este urmatoarea: Dl. X din exces de zel si prea multe probleme cu mansarda imi arunca de pe bloc antena parabolica => distrusa ... (vezi toată discuția)
Rezolutie este posibil? irinu irinu Buna seara. Este corect am depus o plangere la Parchetul X dupa cateva luni si o cercetare destul de ciudata spun ieu deoarece sa dat N.U.P.pe motiv ca domnul ... (vezi toată discuția)