avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal

buna ma numesc emil,sunt citat intr-un caz penal (inselaciune pe net) am fost chemat de un procuror pentru declaratie,se poate asa ceva si ce mi se intampla?
Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: miranda , utilizator 15:57, 31 Decembrie 2011
In raport de modalitatea in care veti coopera ,cum va veti sustine si veti proba punctul de vedere,procurorul responsabil va dispune solutie legala
inseamna ca o sa te retina :)
Av.Milos a scris:

inseamna ca o sa te retina :)

Nu neaparat... depinde ce probe sunt in dosar impotriva dvs si de ce anume declarati cand va cheama acum
urmeaza sa va prezentati la procuror si sa dati declaratie.
Infractionalitatea pe internet constituie parte integranta din programul de pregatire si perfectionare a magistratilor, asadar este posibil. Cat despre afirmatia ca veti fi retinut, nu este fondata deoarece ati fost chemat doar pentru a da o declaratie. Ulterior se pot lua masurile legale si oportune impotriva dvs.

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcolice +conucere cu permisul suspendat mally mally Am nevoie de ajutor, in martie 2009 mi-sa retinut permisul pt alcolemie0,4 in aerul expirat am refuzat sa dau probe la spital si nu am dat nici o declaratie si ... (vezi toată discuția)
Etapele urmarii penale dezca dezca Buna ziua ma adresez dvs in calitate de faptuitor al unei cuze penale. Doresc sa stiu care sunt etapele urmaririi penale? -partea vatamata a intocmit un ... (vezi toată discuția)
Poate ma ajuta si pe mine cineva iulian215 iulian215 cat timp am fost minor am avut 2 dosare penale ptr furt din care m.am ales cu 2 amenzi administrative..acum sunt major am 18 ani si am capatat al 3 dosar penal ... (vezi toată discuția)