avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... preluare Asociatie de Locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

preluare Asociatie de Locatari

am preluat de curand , ca presedinte, de voie, de nevoie, Asociatia de Locatari a blocului in care locuiesc. Mi s-au predat toate documentele aferente( Statut, Acord asociere, Sentinta civila pt. infiintare Asociatie, contractele incheiate cu furnizorii, etc,) Va rog sa-mi raspundeti ce ar trebui sa fac eu, prima data, ca presedinte. Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 09:54, 26 Decembrie 2011
fasicelena a scris:
Va rog sa-mi raspundeti ce ar trebui sa fac eu, prima data, ca presedinte.

Prima data convocati o sedinta a comitetului executiv. Convocati la aceeasi sedinta cenzorul, administratorul. Stabiliti impreuna daca trebuiesc sau nu facute schimbari in asociatie, program de lucru, de incasari... In cateva zile, impreuna cu administratorul si cenzorul, informati-va de situatia financiara a asociatiei, debite catre furnizori, restante ale proprietarilor, probleme de rezolvat urgent...
Asadar, primul pas = sedinta de comitet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie presedinte asociatie de proprietari mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua. Din motive personale vreau sa-mi dau demisia din functia de presedinte de asociatie de locatari . In acest sens am afisat un convocator de ... (vezi toată discuția)
Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)
Schimbare adresa corespondenta lilia_puscas lilia_puscas Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune relativ simpla, insa indelung dezbatura in asociatia noastra: cine trebuie sa anunte modificarea adresei de ... (vezi toată discuția)