avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procuror
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procuror

daca intr-un rechizitoriu procurorul aduce acuze contrare adevarului , in afara faptului ca pot demonstra in instanta ca acele acuze nu sant reale , ce se mai poate face? pot depune plangere penala impotriva lui pentru fals intelectual?
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 17:56, 27 Decembrie 2011
Puteti sesiza CSM
ynocentta a scris:

Puteti sesiza CSM


Si nu se va intampla nimic :D
Despre asta vorbea traiam basescu la TV :D
Va recomand sa-i scrieti un memoriu, in care sa-i explicati de ce aveti dvs dreptate si nu el. Daca dosarul e finalizat, sa trimiteti memoriu la prim procuror.
Asteptand ziui "ziua judecatii" doar are sa pierdeti multe nopti nedormite.

Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2011
xuser, utilizator
Adica, nici o sansa adevarului, nu?!
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2011
miranda, utilizator
Ba da, daca reusiti sa va faceti convins de procuror/judecator.

Ideea este ca atata vreme cat aveti dreptul la plangere la prim procuror, apel recurs, CEDO ,etc nu puteti acuza un magistrat pentru nimic cu atat mai putin un politist. CSM se ocupa doar de chestiile administrative gen ati depus o plangere penala si nu vi s-a inregistrat plangerea,decat modul in care gestioneaza un procuror/judecator probele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri catre csm. ii incurca cumva pe magistrati? Cezar9 Cezar9 Din totalul de 6000 plangeri anuale catre CSM sunt luate in considerate maxim 40-60. Dintre care doar maxim 5 sunt din partea cetatenilor, restul sunt chestii ... (vezi toată discuția)
Plangere penala magistrat - abuz contra persoanei. categoric categoric Pot formula o plangere impotriva unui magistrat daca in cadrul unui proces penal acesta a luat in considerare ilegal retinerea unor probe? In fapt e vorba de ... (vezi toată discuția)
Judecator abuziv Just-drept Just-drept Buna seara, Stimati forumisti, juristi, avocati s.a.m.d., Ce propuneri aveti impotriva unui judecator care cu rea-credinta, da o decizie ... (vezi toată discuția)