avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lipsa de bun simt fata de client
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lipsa de bun simt fata de client

Buna seara!zilele trecute am fost la o sucursala [Editat - a unei banci] pt.a lua o adresa de inchidere a contului de card.(necesara pt a-mi lua banii de la o alta banca) Angajata bancii a devenit foarte deranjata de acest subiect si a inceput sa ma ia la intrebari ca de ce fac refinantarea, si ca de ce nu am facut refinantare la banca lor,si cu o atitudine nepotrivita unei angajate mi-a spus ca ea nu ma poate ajuta si ca nu imi poate da nici o hartie pentru ca nu e director de banca.Pe langa aceasta atitudine mi-a spus sa sun la numarul de telefon de la carduri(mentionez ca nu mi-a dat nici un nr de telefon) si nu a vrut nici macar sa imi spuna care sunt procedurile pentru inchiderea unui card.Am cautat un nr de tel de la o alta sucursala si pana la urma am rezolvat problema la o alta sucursala.Dupa acest incident am facut o sesizare la un nr de telefon de la ei,apoi am trimis o sesizare scrisa pe o adresa de email,in care am explicat ce s-a intamplat.A doua zi respectiva doamna a sunat-o pe soacra mea pentru ai cere sa anulez acea sesizare,apoi a sunat la locul meu de munca pentru a vorbi cu managerul incercand sa imi faca probleme la locul de munca si spunand acelasi lucru,sa imi anulez acea sesizare.Intrebarea mea ar fi urmatoare:avea acea doamna de la banca dreptul de a-mi suna rudele si superiorii de la locul de munca atata timp cat eu nu figurez cu nici o datorie?Unde o pot reclama in continuare?Nu mi se pare corect ceea ce mi s-a intamplat si nu cer decat sa mi se faca dreptate.Va multumesc si astept un raspuns.

Ultima modificare: Joi, 22 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:29, 22 Decembrie 2011
In opinia mea nu aveti unde sa o reclamati in afara de superiorii sai - din ce scrieti se pare ca sunt atenti la sesizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De la o sesizare la tribunal - pot sa dau in judecata o angajata a unei banci? alonso_first_one alonso_first_one Buna seara!Acum o saptamana am avut o neplacere la o sucursala [editat - a unei banci],unde o angajata nu a dorit sa ma ajute cu o adresa de inchidere a unui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. În 2018 am făcut o refinanțare la un credit în ... Ciprian 77 Ciprian 77 Bună ziua. În 2018 am făcut o refinanțare la un credit în Italia în 2019 după un proces cu patronul la care lucram am pierdut locul de munca. Întors ... (vezi toată discuția)
Politia romana regulament de serviciu gramasebastian gramasebastian pe data de 09.01.2015 a fost depusa la sediul politiei o petitie prin care se reclama ca am avut o atitudine necuviincioasa.Pe data de 19.01.2015 am primit la ... (vezi toată discuția)