avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa ma angajez daca beneficiez de pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa ma angajez daca beneficiez de pensie de invaliditate gradul III?

Daca sunt in pensie de invaliditate gradul III iesit din politie dupa 20 de ani vreau sa stiu daca pot sa ma angajez la o firma de paza si daca da dupa cat timp?
Trebuie sa i-mi vina decizia de pensionare s-au pot si cu decizia medicala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 22 Mai 2015
Numai cu 4 ore/zi puteti fi angajat , deoarece sunteti beneficiar al unei pensii de invaliditate de gardul III.... va puteti angaja in baza ambelor decizii ...
a aparut ordinul 108 pe 2014
Ordinul este aplicabil personalului militar incadrat intr-un grad de invaliditate sau clasat apt limitat pentru serviciul militar si familiilor acestora, precum si familiilor personalului militar decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar militar, ma pot angaja? liviudorel liviudorel Sunt pensionar militar;mai pot fi angajat cu carte de munca ?pensie 3200 ron.am 49 de ani apt din pct de vedere medical. (vezi toată discuția)
Reincadrare in munca ContSters278009 ContSters278009 Am fost militar si am iesit la pensie de boala in 2012 . Mai pot fi reincadrat in activitate daca sanatatea imi va permite , sau nu ? Este vreo lege ? (vezi toată discuția)
apt limitat RDoru RDoru Bună ziua. Fiind clasat ca apt limitat, în prezent pensie anticipată parțial pot să mă angajez la privat fără a încălca vreo lege? Mulțumesc. (vezi toată discuția)