avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... AGRESIUNE LA LOCUL DE MUNCA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

AGRESIUNE LA LOCUL DE MUNCA

Am fost lovit de un coleg de servici cu pumnul in gura,am cazut inconstient la pamant pentru mult timp,am cerut colegilor care au venit sa anunte ambulanta dar n-au facut-o,am fost dus apoi la Organizare si lasat mai mult de o jumatate de ora singur in sala de mese(doar o persoana a venit si m-a intrebat ce s-a intamplat?nici aceasta persoana n-a anuntat ambulanta) atunci am obtinut numarul de telefon de la un prieten si am sunat eu,am anuntat ambulanta dar nu ma localiza,am sunat din nou si in acest timp mi-a luat telefonul cu forta,apoi am fost preluat de ambulanta si dus la spitalul de urgenta Ploiesti,mentionez ca acest fapt s-a petrecut in incinta combinatului [EDIT] , in urma investigatiilor medicale am obtinut un concediu medical de 3 zile.Va rog sa-mi spune-ti ce trebuie sa fac???
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:12, 23 Decembrie 2011
plangere penala la inspectoratul de politie judetean in raza judetului in care domiciliati,indicati fapta,autorul(numele adresa acestuia,porecla etc) mijloacele de proba,mergeti la inspectorat si spuneti ofiterului de serviciu de la poarta ce s-a intamplat.bafta
Plus plangere adresata conducerii unitatii pentru faptul ca ati fost agresat de un coleg in timpul serviciului.
Inainte de toate ar trebui sa mergeti la un medic-legist pentru a se pronunta asupra numarului de zile de ingrijiri medicale de care aveti nevoie pentru recuperare.
In termen de 2 luni de la cunoasterea autorului faptei, trebuie la depuneti plangere penala la politia locala competenta teritorial si material pentru solutionarea situatiei la care va referiti.
Apoi , formulati plangere la conducerea unitatii pentru a lua eventuale masuri disciplinare sau administrative impotriva agresorului dvs.
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2011
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune bobbysolo1950 bobbysolo1950 Azi 21 dec.2011,venind catre casa,am fost agresat de un vecin,luat prin surprindere,lovit cu pumnii in cap,alegandu-ma cu o contuzie si in plex,de am cazut ... (vezi toată discuția)
Dosar penal agresiune intre taximetristi buna seara! ma numesc ... Lucky GLM Lucky GLM Dosar Penal Agresiune intre taximetristi Buna seara! ma numesc Lucian, Lucrez ca Taximetrist. Am avut o agresiune cu un coleg taximetrist de la alta firma de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Am o problema si sper sa primesc un raspuns pertinent din partea cuiva care s a mai confruntat cu o asemenea situatie. In urma cu o zi fiul meu a ... (vezi toată discuția)