avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce trebuie sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce trebuie sa fac?

Buna ziua!
Am o problema si sper sa primesc un raspuns pertinent din partea cuiva care s a mai confruntat cu o asemenea situatie.
In urma cu o zi fiul meu a venit acasa batut ,cu doi dinti sparti, s io serie de hematoame. Am intrebat in dreapta si in stanga si aici ma refer la cei care au fost de fatza ( 7 martori) de unde a pornit cearta si cine a fost de vina toti sustinand ca baiatul meu nu a spus nimic si nici nu a ripostat(de frica din cate mi a spus deoarece cel care l a lovit era in ,,gasca'' cu inca 4 dintre care unul a contribuit si el cu un pumn). Am incercat sa port o discutie amiabila cu mama agresorului care a recunoscut ca stie ca fiul ei are probleme de comportament atunci cand e in compania altora, ca de fapt nu e el de vina ci anturajul etc, i am spus ca am pretentia sa suporte cheltuielile pentru refacerea danturii dar mi a spus ca nu o intereseaza. Ce sa fac? Cui sa ma adresez pentru a o face sa plateasca pentru daunele produse?
Cel mai recent răspuns: mona_lisa , utilizator 11:09, 6 Iulie 2011
Buna ziua, mergeti urgent la medicul legist iar dupa aceea la politie sau la parchet sa formulati o plangere penala
Multumesc. Intre timp au sunat la noi acasa trei dintre copiii care au fost de fatza sa ne spuna ca au fost amenintati (,,daca spuneti ceva va omor'') de catre agresor. Chiar azi voi merge cu fiul meu la medicul legist si apoi la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-au comportat ca niste bestii. am fost batuti de 6 drebedei! Florin.dan Florin.dan Intr-o seara ,fratele meu se intorce spre casa cu bicicleta de la un prieten , pe drum se intalneste cu o gasca de 4 baieti, trecand pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! duminca trecuta tatal meu a fost batut de 2 frati ... razgarr razgarr Buna ziua! Duminca trecuta tatal meu a fost batut de 2 frati . Toata treaba a inceput de la faptul ca la noi in sat , unde avem locul de pământ unde am pus ... (vezi toată discuția)
Bataie - actionare in instanta dodo_tk dodo_tk Buna ziua. In urma cu cateva zile am fost \"implicat\" intr-o bataie cu un vecin. Mai precis am primit un pumn in gura. De fata 2 martori: sotia paratului si ... (vezi toată discuția)