avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovigneta, plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovigneta, plangere contraventionala

Buna ziua.Azi am primit prin posta o amenda pt ca autoturismul pe care l-am avut ar fi ciculat fara rovignetei.Data la care a comisa fapta este de 25.06.2011.Problema e ca eu am vandut masina in data de 10.06.2011,unei persoane din Brasov.
As dori sa fac contestatie si vreau sa stiu daca e suficient sa alatur contestatiei copie dupa contractul de vanzare-cumparare,sau sa anexez si copie dupa buletinul cumparatorului si decizia Primariei pe raza careia domiciliez de scoatere din evidenta a autoturismului,copie dupa plicul in care avenit amenda,etc.
Am sanse ca pv sa fie anulat?
Va rog un sfat pt ca amenda e cam mare250 lei+28 euro...................
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:19, 24 Decembrie 2011
Daca aveti si certificatul de radiere aveti sanse.
Anexati contestatiei documentele justificative.
Sanse aveti 100%. Vezi Judecatoria Fetesti, dosar 1940/229/2011
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2011
TDorina, utilizator
Daca adaugati la contestatie si documentele pe care le-ati enumerat aveti toate sansele sa castigati contestatia.
In termen de 15 zile de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constata si consemnata contraventia
Anexati plangerii toate documentele mentionate,din care rezulta ca ati instrainat autoturismul cu incheirea de documente legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala rovinieta Barbug Barbug Buna ziua, Am primit acum o saptamana o amenda de rovinieta din data de 30.11.2010 pe care am platit-o( 250 lei+ 25euro). Astazi mi-au mai venit inca doua ... (vezi toată discuția)
Informatii contestație amenda rovinieta Ramona98 Ramona98 Buna seara. In data de 05.01.2023 am vândut autovehiculul, iar in data de 14.01.2023 a fost înregistrat ca circula fără rovinieta(noul proprietar). Astăzi ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovigneta la o masina vanduta eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am vandut o masina in luna octombrie 2012, iar pe data de 17.04.2013 am primit acasa un pv (amenda pt. rovinieta), am contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)