avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... violarea intimitatii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

violarea intimitatii

fostul meu prieten m-a filmat cu telefonul mobil fara ca eu sa stiu cand faceam dragoste. mentionez ca el e agent de politie la criminalistica si banuiesc ca ar fi trebuit sa stie ca e ilegal sa faca asa ceva. eu am ca dovada acea filmare in care se vede foarte clar ca eu nu stiam ca sunt filmata. acum sunt foarte stresata ca nu stiu ce are de gand sa faca cu acea filmulet. ulterior am aflat dintr-o sursa sigura ca de fapt exista zeci de filmari , nu stiu daca si eu fac parte din ele. ce pot face? daca fac o plangere la politie vor gasi si celelalte filmari , daca il dau in judecata ce sanse am sa castig un proces impotriva lui? acum el ma ameninta cu mesaje si telefoane , incearca sa ma intimideze, vrea cu orice scop sa nu am acea filmare pentru ca stie ca o pot folosi ca proba impotriva lui. sa merg la politie, merg la un avocat? dati-mi va rog un sfat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 06:14, 24 Decembrie 2011
Formulati o plangere impotriva lui la parchet (procuror), depuneti in probatiune si amenintarile primite pe telefonul mobil. Nu este neaparat sa incadrati dvs. fapta fostului prieten, lasati organele de cercetare penala sa incadreze si sa cerceteze. Deocamdata nu aveti nevoie de un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul iubit i-a trimis actualului filmări făcute, fără să știu, în timp ce întrețineam relații intime. există pedeapsă penală pentru această faptă? Deearaducu Deearaducu Buna ziua am mai pus intrebarea aceasta odată dar nu stiu daca sa trimis sau doar nu am primit raspuns...am fost filmată acum vreo 2 saptamani fara sa stiu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate Alerim84 Alerim84 Buna ziua! As vrea si eu un sfat. Am aflat ca fostul meu prieten m-a filmat cu o camera ascunsa non-stop, ca el era plecat in deplasare si vroia sa stie ce ... (vezi toată discuția)
Filmare Gia22 Gia22 Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema mai delicata. Iubitul meu m-a filmat in timp ce noi intretineam relatii sexuale. Nu am stiut lucrul asta. Dupa o ... (vezi toată discuția)