avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am cumparat o masina la mana a doua in data de 21-12-2011,deja inscrisa. nu am gasit o zi libera pt autentificare la rar,am toate actele de la fiscal . intrebarea mea este,daca am cumparato in luna decembrie 2011 si ma duc cu ea la rar in ianuarie mai trebuie sa platesc taxa auto?
Cel mai recent răspuns: popovici romeo , utilizator 00:26, 26 Decembrie 2011
Obligatiile fiscale aferente achizitiei autoturismului ,le achitati la data prestarii efective a serviciului solicitat de dvs la autoritatea competenta,respectiv RAR
la rar am gasit liber tocmai in 12 ianuarie 2012. mai platesc taxa daca am cumparato in decembrie 2011
Nu a-ti precizat data inmatricularii a masinii! Daca este inmatriculata dupa data de 01.01.2007 taxa de polare nu se mai plateste.
masina a fost inmatriculata inainte de 01.01.2007 iar eu am cumparato pe 21.12.2011 dar nu mai pot gasi data libera la rar pentru autentificare decat in ianuarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism, inmatriculare si inregistrare fiscala tzara tzara Buna ziua! Imi poate explica cineva procedura de cumparare a unui autoturism si apoi perfectarea actelor in vederea inmatricularii pe noul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare_rar speedy speedy spuneti-mi va rog, daca am apelat la o firma de inmatriculari pt a-mi inmatricula masina mai trebuie sa platesc cv la RAR cand merg???? (vezi toată discuția)
Taxa de poluare 2012 EmilCS EmilCS Buna ziua, As dori sa stiu daca in cazul unei masini fabricate in 2006 (cf certif de inmatriculare) si inmatriculata pe 26.01.2006, in LEASING, eu fiind ... (vezi toată discuția)