avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare_rar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare_rar

spuneti-mi va rog, daca am apelat la o firma de inmatriculari pt a-mi inmatricula masina mai trebuie sa platesc cv la RAR cand merg????
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Dana Maxim , Mediator 19:45, 12 Ianuarie 2010
Raspunsul vi-l poate da doar cei de la firma la care ati apelat.
Insa cred ca va trebui sa achitati dvs taxa de la RAR. Parerea mea....
Dvs. ati apelat la o firma de intermediere auto , in sensul ca, in schimbul unui comision firma se va ocupa de toate formalitatile pe care dvs trebuia sa le faceti.Toate taxele necesare inmatricularii autoturismului le suportati dvs., iar firma se va ocupa de achitarea acestora si aici ma refer de urmatoarele taxe:
-taxa RAR
- taxa primarie 52lei pt. inmatriculare
- taxa cerficat de inmatriculare 37 lei
- asigurarea auto de raspundere civila
- contravaloarea placutelor de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare autoturism ionut_burtan ionut_burtan buna ziua Apelez si eu la ajutorul dvs. am cumpart un auto sh inmatriculat in ro prin contract de v-c. am primit si certificatul fiscal de la vechiul ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare-terminare leasing mfdunhill mfdunhill Salut, imi este un pic neclar daca in momentul lichidarii unui leasing pot vinde masina fara sa o inmatriculeze utilizatorul si vanzarea sa se faca direct ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto lucianlucian lucianlucian Buna ziua Am o masina cu numere de inmatriculare de Spania. Am facut RAR-ul si am platit toate actele inafara de taxa de prima inmatriculare. Luni va ... (vezi toată discuția)