avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cat timp pot circula in Romania masinile inmatriculate ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cat timp pot circula in Romania masinile inmatriculate in Bulgaria?

masinile inmatriculate in bulgaria pot circula in romania? cat timp?
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 22:28, 25 Decembrie 2011
Pot circula in Romania
Inca nu exista o prevedere in vigoare care sa dispuna termen limita de a circula pe drumurile nationale
Din cate cunosc termenul este de 90 de zile, timp in care sa o inmatriculati.
90 de zile de la intrarea in tara. Dupa cele 90 de zile ar trebui sa iesiti din tara si sa intrati din nou. In prezent politia nu are cum sa verifice data intrarii in tara a autovehiculului. Daca gresesc sa ma corecteze careva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari bulgaria papoyashu papoyashu Buna ziua! Am auzit niste zvonuri din care reiese ca nu mai poti circula cu masini inmatriculate in Bulgaria mai mult de 3 luni in urma unei legi date in 2015! ... (vezi toată discuția)
Procura pentru masini cu numar de bulgaria florinmincan florinmincan am o masina cu numar de bulgaria si am auzit ca trebuie facuta procura din 3 in 3 luni. Este adevarat sau nu? (vezi toată discuția)
Circulatia autovehiculelor straine siempreska siempreska Buna! Exista ceva conditii privind circulatia autovehiculelor straine in Romania? Trebuie indeplinite ceva formalitati sau exista o perioada limita in care ... (vezi toată discuția)