avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere copil

Indemnizatia de crestere a copilului constituie venit cu caracter permanent, astfel incat sa justifice actiunea fostei sotii de a solicita majorarea pensiei de intertinere? CRACIUN FERICIT!!!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 07:28, 27 Decembrie 2011
Ar fi indicat sa depuneti intampinare prin care sa solicitati respingerea actiunii deoarece indemnizatia pentru cresterea copilului nu poate fi urmarita pentru nici un fel de datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru sot mamalui Stefan mamalui Stefan Buna ziua, sotul meu a primit o citatie pentru a se prezenta la un proces intentat de fosta sotie,in vederea majorarii pensiei pentru minora aflata in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului calin_pop2000 calin_pop2000 buna ziua Indemnizatia de crestere a copilului pe care o primesc pentru un copil din actuala casatorie ,poate fi folosita ca baza de ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare marire pensie alimentara Laurentiu Paul Laurentiu Paul Buna ziua .Ma numesc Craciun Alina am facut cerere de majorare a pensiei alimentare in urma maririi venitului fostului sot,am primit intampinare facut pe baza ... (vezi toată discuția)