Buna ziua .Ma numesc Craciun Alina am facut cerere de majorare a pensiei alimentare in urma maririi venitului fostului sot,am primit intampinare facut pe baza art.93 c.fam si ca , el participa la cresterea copilului cu alimente,haine etc.si nu este necesara majorarea pensiei.Va rog sa-mi sugerati cum pot face raspuns la intampinare ,aceste precizari facute de el nefiind adevararte si daca pot sa ma axez pe art 94 c.fam.Multumesc cu stima.
In raspunsul la intampinare puteti scrie ca afirmatiile fostului, nu corespund adevarului, si ca el a fost obligat la plata pensiei alimentare in bani nu in natura si ca in conformitate cu art 94 "Instanţa judecătorească va putea mări obligaţia de întretinere, după cum se schimbă mijloacele celui care dă întreţinerea sau nevoia celui ce o primeşte." aveti dreptul la o pensie majorata avand in vedere ca si cheltuielile minorului sunt mai mari de la an la an.
Pensie alimentara
mavio33
Platesc pensie alimentara 30% din salariul net pentru cei doi copii care au fost incredintati mamei lor. Vreau sa stiu daca prima anuala ( al 13-lea salariu ) ... (vezi toată discuția)