avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10/2001
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10/2001

Buna ziua,
In baza legii 10/2001 se mai pot trimite notificari prin care pot solicita restituirea proprietatilor,in speta a unui teren?Mai exact : din suprafata de 440 mp, detinuta de parinti inainte de '89,autoritatea locala mi-a restituit 276 mp.Mai pot cere acum restituirea diferentei de teren?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CornelCalin , utilizator 19:35, 2 Ianuarie 2012
da.dar nu in baza legii 10
Mai rpimesc vreun raspuns ,va rog?Daca nu in baza legii 10 atunci in baza carei legi?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta legea 10 caraman_gabi caraman_gabi Buna ziua, Parintii mei au fost proprietarii unui imobil in suprafata de 881 mp teren si 120.58 mp constructie asa cum rezulta din actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Acordarea contravalorii constructiilor demolate alexaama alexaama Am facut notificare in baza Legii nr. 10/2001 pentru [u][b]restituirea in natura [/b][/u]a imobilului -constructie si teren in suprafata de 9253 mp - preluat ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren Sofoclis Sofoclis In baza legii 58/74 mi`a fost luata suprafata de 91 mp, din total 136 mp. In anul 1986, in urma demolarii abuzive, aceasta suprafata de 91 mp, nu mi`a fost ... (vezi toată discuția)