avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Experti
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Experti

Am mai pus itrebarea dar nu sunt pe deplin lamurita si as vrea mai multe pareri despre "experti" in cazul dreptului comercial
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:09, 27 Decembrie 2011
Detaliati problema la care va referiti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate efectua o expertiza judiciara prin care se stabileste care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil? TDorina TDorina Intr-un proces s-a dispus efectuarea unei expertize judiciare pentru a se stabili care este valoarea de consolidare a unei fundatii la imobil. Poate un expert ... (vezi toată discuția)
Succesiune ildikorozaliaforna ildikorozaliaforna buna ziua, tatal meu a decedat in 2010, mama mea traieste insa relatia cu ea nu a fost prea buna niciodata si am aflat acum ca s-ar putea sa nu mostenesc ... (vezi toată discuția)
Expert parte iml.inexistenta dreptului de a-si alege in mod liber expertul parte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce parere aveti despre inexistenta dreptului persoanei acuzate de a-si alege expertul parte pe care il vrea? Adica persoana sa nu aiba dreptul de a-si alege ... (vezi toată discuția)