avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raion de Lactate - atributii manager raion
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raion de Lactate - atributii manager raion

Buna, nu stiu daca e locul potrivit,
am fost recent transferata ca manager la raionul de lactate si ma intereseaza orice informatie in acest domeniu, privind organizarea, buna desfasurare a activitatii in acest domeniu. Un schimb de experienta cu alte cuvinte. Din interiorul firmei am aflat prea putin cred eu, ultimii manageri au plecat prin demisie si nu am avut de la cine sa preiau, eu am lucrat doar doua luni pe raioanele de mezeluri si congelate. Sunt noua in domeniu, dar vreau sa fiu pusa la punct, sa stiu tot ce e de stiut.
Mersi frumos!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 12:08, 27 Decembrie 2011
In primul rand familiarizati-va cu normele legale in privinta sigurantei alimentelor. Intre timp incercati sa identificati problemele cu care s-au confruntat cei care au fost inaintea dvs. pentru a putea stii care au fost acestea si cum sa gasiti solutii. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shimbarea locului de munca laurentiusergiu_33 laurentiusergiu_33 Mi s-a adus la cunostinta,verbal ,ca locul meu de munca va fi schimbat (tot in cadrul magazinului)dar pe un alt raion.Acest lucru,la prima vedere nu ar fi o ... (vezi toată discuția)
Demisie fortata cu amenintari si intimidari marius16 marius16 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea situatie. Voi folosi cat mai multe detalii astfel incat sa se inteleaga cat mai ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa stie un avocat it? Admin Admin Care credeti ca sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stie un avocat care face consultanta pentru firmele din industria IT? A. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)