avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sfat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sfat

Buna ziua,
as dori sa imi dati un sfat daca e posibil, daca am detinut un imobil din anul 2001 si pana in iunie 2008,imobil pe care l-am pierdut prin sentinta definitiva si irevocabila ,si caruia i-am platit din aceea perioada toate impozitele si cheltuielile de intretinere la zi plus unele reparatii interioare (zuraveli,reparat instalatii )cheltuieli cu blocul reparatii canal,acoperis ,zugraveli casa scarilor,pot deschide un proces pentru recuperara acestor cheltuieli facute in decursul anilor mentionati si daca se poate spune mentiona daca este de plata taxa de timbru s c-am cat este aceasta
Mai mentionez deasemenea ca in acest imobil nu s-a mai locuit din 2003 si pana in 2008.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iroxana , utilizator 15:48, 16 Octombrie 2008
Puteti solicita aceste cheltuieli in instanta, cererea de judecata se va taxa la valoarea ei.
In functie de suma solicitata se va achita taxa judiciara de timbru.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare culoare casa, locuinta personala Vladimir1 Vladimir1 Buna ziua! Am achizitionat o locuinta intr-un triplex si as dori sa schimb culoarea la casa. Este necesara vreo autorizatie de constructie pentru acest ... (vezi toată discuția)
Chirie incasata de asociatie pentru spatiu in care isi desfasoara activitatea ChiracFlorin ChiracFlorin Se impoziteaza suma din chiria incasata de la asociatie pentru spatiu in care isi desfasoara activitatea? Mentionez ca banii sunt utilizati in scopul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru reparare acoperis cand se schima materialele lawyer2016 lawyer2016 În cazul unui bloc vechi (construit în 1966) pentru care izolaţia acoperișului s-a realizat cu bitum (smoală) la momentul respectiv, în cazul în care se ... (vezi toată discuția)