avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare camion fara contract de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare camion fara contract de vanzare cumparare

Buna ziua,

Problema e un pic mai delicata, in urma cu 2 ani am cumparat un camion (ma rog o epava pentru fier vechi), am cumparat-o fara nici un contract i-am dat bani cati a cerut pentru ea si am luat camionul.
In urma cu cateva saptamani persoana de la care am cumparat ma contacteaza si ma ameninta sa ii platesc impozitul pentru camion pentru doi ani peste 3000 RON, amenintarea consta in faptul ca o sa am probleme mari cande o sa ne intalnim (respectivul lucreaza in MAI) si de doua saptamani primesc citatie acasa de la instanta.
Ce pot face in aceasta situatie?

Va multumesc,
Ultima modificare: Marți, 27 Decembrie 2011
Julian1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Julian1 , utilizator 12:39, 27 Decembrie 2011
Eu stiam ca obligatia sa radieze revine vanzatorului de acea nu mi-am facut griji.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre radiere auto! Karapok Karapok Intreb si eu distinsii colegi, care poate au auzit o speta asemanatoare, sau imi pot da un sfat competent.Pe scurt despre ce este vorba, am avut un autoturism, ... (vezi toată discuția)
Important!am o problema cu un camion in urma cu ceva ani l am dus la fier ... Adedarius1977 Adedarius1977 Am o problema cu un camion in urma cu ceva ani l am dus la fier vechi crezând ca firma este autorizată ceea ce sa dovedit a nu fi! Pe baza unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta, amenda rovigneta PickPock PickPock Salutare, Am cumparat acum mai bine de 2 ani o masina second-hand de la o persoana (nu proprietar); am dat banii si mi-a dat toate actele masinii. In 2011 ... (vezi toată discuția)