avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Retinerea abuziva a permisului dupa ce a fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Retinerea abuziva a permisului dupa ce a fost suspendat 30 de zile

Mi-a fost suspendat permisul timp de 30 de zile, prin sentinta judecatoreasca , dat fiind faptul ca am facut plangere impotriva PV intocmit de agentul constatator. Am depus permisul la Politia din raza localitatii in care domiciliez , au trecut 30 de zile , m-am prezentat la Politie sa-mi ridic permisul, am aratat si comunicarea care imi arata clar pe hartie oficiala ca am avut permisul suspendat 30 zile din data in care l-am depus si cu stupoare nu mi-a fost dat permisul. Motivul a fost ca in calculatorul lor s-a consemnat retinerea cu inca 30 de zile, lucru ce nu mi-a fost adus la cunostinta. Am depus o plangere catre comandantul politiei, mi s-a spus ca se va rezolva in 15 zile. Aproape ca vor trece cele inca 30 de zile....
Ce este de facut ?
Unde pot sa ma adresez , pentru a-mi exercita dreptul legal de a conduce ?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:27, 27 Decembrie 2011
Trebuie verificat cand ati depus permisul de conducere ... nerespectarea termenului atrage prelugirea duratei supendarii cu 30 de zile.
O plangere la parchetul care a istrumentat dosarul dv sau la procurorul de cauza si daca nu o plangere direct la MAI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis conform art. 103, lit. c) din oug nr.195/2002 cristofor29 cristofor29 Am avut un accident de circulatie anul trecut in care a fost inceputa urmarirea penala pentru infractiunea prevazuta de 184, art 2 si 4 din Cod penal(vatamare ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat de 2 ori pentru aceeasi fapta bogdanvas bogdanvas in luna mai 2012 mi sa suspendat permisul pentru neacordare de prioritate,pt 30 zile,dupa expirarea celor 30 zile am mers la politie si am ridicat ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovezii de circulatie Iasmin Iasmin Buna ziua...In data de 24 ian am avut un accident lovind intr-un copac cu masina unui prieten care era alaturi de mine si care era in stare de ebrietate..In ... (vezi toată discuția)