avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma de asigurari tergiverseaza
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma de asigurari tergiverseaza

Buna ziua
Un prieten a avut un accident cu masina. Mai precis o piatra a cazut dintr-un camion ce transporta piatra si a spart parbrizul de la masina. Soferii s-au inteles, s-a depus cererea la firma de asigurari, s-a inregistrat....si in final prietenul meu a primit un nr de tel din Bucuresti unde trebuie sa sune pentru a primi confirmarea ca masina sa fie reparata. Tot suna si nimic. Cei de la asigurari nu mai vor sa discute cu el si-i zice sa mai sune la acel numar de tel.
Ce ma sfatuiti sa fac? Care e procedura?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:57, 30 Decembrie 2011
Ar fi bine sa va cautati si avocat intrucat e posibil sa deschideti proces daca nu se conformeaza.
Le puteti face o notificare scrisa si apoi deschideti proces.
ASTFEL DE DAUNE NICIODATA NU AU FOST AGREATE DE ASIGURATORI PE CALE AMIABILA , ptr ca nu prea sunt plauzibile si nu pot fi dovedite de nici o parte realitatea evenimentului .
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa dau in judecata societatea de asigurare? igna_florin igna_florin in urma unui accident intre doua masini prietenul meu a stat 3 luni in spital si a suferit mai multe operatii la membrele superioare si inferioare (avandu-le ... (vezi toată discuția)
Dauna rca office_log office_log Va rog sa-mi dati un raspuns avizat in ceea ce priveste o speta de dauna RCA si anume: In urma unui eveniment minor,la o manevra cu camionul in scopul de a ... (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)