avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ''dreptul'' politistilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

''dreptul'' politistilor

are dreptul un politist sa filmeze intr-un spatiu comercial??? cica dovada ca e galagie in acel local?
depinde...daca are acordul patronului.

si daca nu-l are ...poate fi considerata un inceput de proba ....mai ales ca un eventual dosar urmeaza a fi instrumentat de colegii lui de la sectie
am uitat sa precizez ca filma cu aparatul personal si era si singur de servici...
Se poate obtine o proba in acest fel (coroborata insa cu altele), in vederea constituirii unei lucrari sau unui dosar la sectia de politie. In ce priveste faptul ca aparatul era personal, se decurca si el cum poate...unii nu au nici macar pistol, iar faptul ca era singur nu are nicio relevanta. A nu se confunda cu autorizatia magistratului cu privire la ascultare, interceptare, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interceptare audio fara autorizatie fanitare fanitare Intr-un dosar penal apare o interceptare audio,facuta de catre un politist, prieten cu inculpatul, dar interceptare audio care nu are nici o autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ilegala monicanico monicanico Am fost inregistrata ilegal in magazinul meu de catre fostul sot,dupa care continutul inregistrarilor a fost facut public la mai multe persoane din orasul ... (vezi toată discuția)
Legitima aparare nixxon nixxon Aud o stire la TV , textul aproximativ suna cam asa: \"un politist din Vaslui, a intervenit intr-o altercatie si a fost injunghiat de catre agresor; pentru a ... (vezi toată discuția)