avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Taxe PFI
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxe PFI

Buna ziua,
Sotia mea este farmacista si acolo unde va lucra va fi angajata cu contract de munca,ca angajat si va fi platita si pe PFI pe care trebuie sa si-o infiinteze.
As dorii sa aflu ce taxe trebuie sa plateasca ea pentru factura pe care o emite pe numele firmei pentru care este angajata.
Am inteles ca pentru suma facturata ea trebuie sa plateasca intii 16% din aceasta suma ca impozit iar din ceea ce ramine 11% CAS(asta chiar daca mai plateste inca o data pentru contractul ca angajata)
Va rog sa-mi spuneti daca asa este si daca mai trebuie sa achite ceva.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Prestare servicii firma din sua irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, O microintreprindere neplatitoare de tva va emite o factura de servicii programare website catre o firma din SUA. In aceste conditii, se emite ... (vezi toată discuția)
Alegerea dintre pfi/pfa/srl la prestări-servicii - job angajare mihaistef mihaistef Bună ziua. Am găsit un job, la care angajatorul îmi impune condiție de angajare ca eu să dețin un PFA/PFI/SRL și să facem un contract de prestări de ... (vezi toată discuția)
Prestare activitate ca pfa barbuta barbuta Buna ziua! Nepotica mea a terminat anul acesta facultatea .Urmeaza sa se angajeze la o societate particulara.Patronul i-a cerut sa-si faca actele ... (vezi toată discuția)