avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

se pot admite probe la dosar in faza de recurs??


Cel mai recent răspuns: RamonaBG , utilizator 14:10, 6 Ianuarie 2012
Da, se poate.
Stimată doamnă,

În recurs se pot administra ca probe exclusiv înscrisurile noi.

Totuși, dacă se impune administrarea și a altor probe, instanța de recurs va admite recursul și va trimite pricina spre rejudecare instantei inferioare, după împrejurările speței (apel sau fond).

În cazul în care aceste instanțe nu au soluționat fondul, pronunțându-se pe excepții, cercetarea fondului - în cazul admiterii recursului - va privi toate aspectele acestuia, evident și probatoriile.

Cu stimă.
Recursul a fost/ este ,singura cale de atac?
da, nu a avut loc apelul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deciziile posibile luate de curtea de apel Ioana1919 Ioana1919 As dori sa stiu ce decizii poate lua Curtea de Apel intr-un proces civil in care prima instanta (Tribunalul Bucuresti) a respins ca neintemeiata actiunea ... (vezi toată discuția)
Recurs - casare cu retinere sau cu trimitere? eugen82 eugen82 Am termen recurs , la fond nu s-a cercetat fondul, a fost respinsa cererea pe exceptie. Prin cererea de recurs am solicitat casarea si trimiterea spre ... (vezi toată discuția)
Se accepta in calea de atac a recursului audierea unui martor? 84wzz 84wzz In urma cu ceva timp am facut o contestatie impotriva unui PV de contraventie pt trecere pe rosu,s-a judecat cauza si s-a respins contestatia ca ... (vezi toată discuția)