avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Preluare stocuri Intrepr Individuala pe SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Preluare stocuri Intrepr Individuala pe SRL

Buna seara!
In prezent detin o intreprindere individuala avand obiectul de activitate comert cu amanuntul pe care vreau sa o lichidez pentru ca doresc sa continui activitatea pe un SRL nou infiintat in care administrator sunt tot eu.

Cum procedez cu stocurile de marfuri (legislativ-contabil) de pe intreprinderea individuala pentru ca doresc sa preiau stocul pe srl?!!!!!!!
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gela Gavrila , Consilier juridic 00:18, 28 Decembrie 2011
Vindeti marfa catre SRL , cu factura fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa ContSters138151 ContSters138151 o firma al carui obiect d activitate este \"comert cu amanuntul\"si care o sa intre in procesul de lichidare, vrea sa transfere marfa ramasa pe stoc la o alta ... (vezi toată discuția)
Ajutor- intreprindere individuala sub_bass2002 sub_bass2002 Daca ma poate sa ajuta cineva, va rog cat mai repede. Am o intreprindere individuala, un cabinet veterinar. Am cumparat niste medicamente pe care am trecut la ... (vezi toată discuția)