avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Oare ce coduri vor fi in bibliografie pentru admitere ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Oare ce coduri vor fi in bibliografie pentru admitere INM 2012?

oare care coduri vor fi valabile pentru admitere in 2012? pentru ca eu deja mi am cumparat cartile pe vechile coduri si nu as vrea s-o iau din nou cu cumparatul cartilor
Cel mai recent răspuns: doru6 , utilizator 22:09, 4 Ianuarie 2012
Buna dimineata
Se pare ca va trebui sa plecati la librarie sa va cumparati noile coduri . Site-ul INM-ului contine informatii referitoare la bibliografia concursului.Sfat: intrati pe site si veti gasi informatii despre admitere la institut.
Multa putere de a invata .....si stiti cum se spune : la un car de minte un dram de noroc!
Unde zice pe site-ul inm de noile coduri ca eu n-am gasit nimic?!?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Bibliografie pentru inm Stie cineva care este bibliografia dupa care trebuie sa invatam pentru admiterea la INM? (vezi toată discuția)