avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contributii datorate pentru asigurari de viata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contributii datorate pentru asigurari de viata

Se platesc contributii la bugetul de asigurari sociale, asigurari de sanatate, somaj sau impozit pentru asigurarile de viata incheiate de catre angajator angajatilor?
Daca da care este baza lor de calcul si in ce procente atat pentru angajat cat si pentru angajator.
Se constituie aceste asigurari venituri asimilate veniturilor din salarii?
Din punct de vedere contabil cum sunt tratate aceste asigurari de viata?
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 10:03, 28 Decembrie 2011
Asigurarea de viata este considerata ca un avantaj in bani primit de catre angajat si i se impoziteaza ca orice alt venit salarial...

Sursa: Portalul Contabilul.ro
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
ContSters233047, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce dari trebuie platite la stat? fany74 fany74 Am lucrat la o firma din 2000 pana la jumatatea luni noiembrie,cand mi-am cerut bani pe luna noiembrie am fost dat afara,a doua zi am fost sa imi faca ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim cf art.52 lit c - codul muncii Cosmi7 Cosmi7 Buna seara, In contextul actual, somajul tehnic implica chestiuni juridice la care caut raspunsuri. In primul rand : - pe parcursul suspendarii CIM, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri salariale Marius Nou Marius Nou Vreau sa va intreb daca atunci cand primesc salariu compensatoriu(in urma concedierii din motive ce nu tin de persoana angajatului) trebuie retinut din el ... (vezi toată discuția)