avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... neincheierea unui contrat individual de munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

neincheierea unui contrat individual de munca in forma scrisa

Buna ziua!
As dori si eu cateva lamuriri cu privire la neincheierea unui CIM in forma scrisa. Am fosta angajata la o societate cooperatista in 2009 pana in 2010 fara a mi se incheia un cim pe motiv ca ma va face membru cooperator in 2010 cf legi 1/2005 a societatilor cooperatiste. Nu am fost numit membri cooperator si nici CIM nu mi sa- incheiat. mentionez deasemenea ca in prezent sunt in crestere copil si pe cartea de munca activitate mea este suspendata cu art 51 din codul muncii. deasemenea sc pentru ca eset o sc cooperatista nu a platit la itm si finante fond de garantare creante salarii si comision itm aferent salariului meu.
Ma intereseaza sa stiu daca pot sa-i dau in judecata in 2011 pentru ca nu mi-a incheiat CIM, nu mi au fost acordate drepturile din contractul individual de munca la nivel national valabil pana in 2010 si daca pot pretinde daune morale.
Cel mai recent răspuns: cory2ro , utilizator 11:09, 28 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca vs conventie individuala de munca cory2ro cory2ro Buna ziua! ma numesc Corina si sunt din Focsani. In uma cu 2 ani m+am angajat la o societate cooperativa mestesugareasca pe o perioada determinata de timp de ... (vezi toată discuția)
Membru cooperator in consiliul de administratie soldatu soldatu daca sunt cooperator membru in consiliul de administratie ,pensionar ,varsta 64 de ani,stagiu de cotizare 36 ani, femeie,ce se intampla dupa rectificarea ... (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare 35 ani soldatu soldatu daca un membru fondator intr-o sc cooperativa are anii de pensie si un stagiu de cotizare de 35 de ani, poate sa mai activeze? (vezi toată discuția)