avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Va rog sa imi spuneti unde se depune plangerea penala impotriva unui agent de circulatie din Oradea. Totodata vreau sa stiu daca poate fi trimisa prin posta sau depusa direct, personal, la procuror.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:14, 28 Decembrie 2011
se poate trimite prin posta recomandat cu confirmare de primire sau se depune personal. Plangerea e de competenta politiei/parchetului in raza caruia a fost savarsita fapta
In functie de ce anume reclamatie vreti sa faceti puteti face plangerea la parchetul de pe raza de actiune a politistului incriminat sau la comandantul politiei caruia i se subordoneaza politistul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz politie primire reclamatie sebeni sebeni Mi-am gasit masina vandalizata in parcare.Intersectia unde locuiesc este monitorizata de camere de luat vederi.Am sunat la un numar de informatii de la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala? Alexandra1970 Alexandra1970 As dori sa stiu daca pentru a depune o plangere penala, deoarece pensia alimentara nu imi este platita de mai mult de un an , ar trebui sa ma prezint personal ... (vezi toată discuția)
Inselatorie! july_a34 july_a34 Buna ziua! Acum 2 saptamani am dat o comanda pe internet pentru niste perechi de pantofi.....pentru fiecare pereche am platit un avans de 30 ron......deci in ... (vezi toată discuția)