avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Termen de declarare a recursului
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Termen de declarare a recursului

Care este termenul pentru depunerea recursului pentru o sentinta comunicata in data de 25 noiembrie 2011,cu termen de 15 zile?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:32, 30 Decembrie 2011
Ultima zi de depunere a recursului este 12.12.2011 ... scuze
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
cum ai calculat termenul asta?
multumesc
@monica_2006

1. Despre ce litigiu este vorba? Am rugamintea sa precizati.
2. Ultima zi de declarare a recursului a fost 11.12.2011.

@eucivilavocat

Raspunsul dvs. este... ? N-ati scris nimic pentru doamna sau domnul care a deschis discutia.
eu am raspuns printr-o alta intrebare:D
doream sa stiu cum a calculat ca sa vad ceea ce si dvs doriti sa aflati...respectiv natura litigiului:">

Alte discuții în legătură

Intrebare nic1 nic1 ce inseamna recurs in 5 zile de la pronuntare? este vb de zile calendaristice sau lucratoare? (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Daca : - Obiectul DODARULUI este : \" constatare nulitate act\" - Materia juridica : \" Contencios administrativ si fiscal \" ... (vezi toată discuția)
Termen recurs miky_30 miky_30 Buna seara, Am primit comunicarea unei hotarari in litigii de munca ,pe 28 .02.2011.Trebuie sa fac recurs,in termen de 10 zile .Cand expira termenul pentru ... (vezi toată discuția)