avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... BNR a intervenit pe piata valutara dar..
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

BNR a intervenit pe piata valutara dar..

BNR a intervenit pe piata valutara din nou totusi,am inpresia ca, distanta dintre interventii,de 6000 lei vechi,miroase a speculatie, mai ales ca doar dupa 50 de ani se va putea afla cind si cu cit a intervenit,daca va mai interesa pe cineva.
Cel mai recent răspuns: valetro , utilizator 19:47, 1 Noiembrie 2008
Salut!
Si cum v-as putea ajuta pentru a va schimba "inpresia"?
multumesc,mi-am schimbat impresia!!!!:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb valutar corect - credit in euro raluca77 raluca77 Am contractat un credit in euro si ne-ar interesa cum este corect sa luam banii :la cursul spot sau la cursul bnr? Care situatie este corecta?va multumim. (vezi toată discuția)
Bancnote euro false. Juca Sergiu-Gheorghe Juca Sergiu-Gheorghe Buna ziua. Azi am mers la banca sa scot o suma de bani de pe un card de euro, 350 mai exact. La acelasi ghiseu erau doua persoane. Una dintre ele parea sa fie ... (vezi toată discuția)
Modificare scadentar fara notificare iceuniq iceuniq Buna ziua, Am luat un credit ipotecar in Martie 2017 cu o marja de 3.40 si un robor de 0.80 , pe scadentarul respectic, rata de capital incepuse cu o pondere ... (vezi toată discuția)