avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bancnote euro false.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bancnote euro false.

Buna ziua. Azi am mers la banca sa scot o suma de bani de pe un card de euro, 350 mai exact. La acelasi ghiseu erau doua persoane. Una dintre ele parea sa fie in training si doar statea si se uita la ce facea cealalta persoana. Mi s-au oferit 7 bancnote de cate 50 de euro si am semnat si am plecat cu chitanta. M-am dus direct la un schimb valutar ca sa schimb o parte dintre acestea, 200 de euro. La schimbul valutar, doamna de la ghiseu a trecut de 5 ori bancnotele prin aparat (4 de cate 50 de euro) iar 3 dintre acestea erau mereu respinse. S-a uitat la ele si mi-au spus ca sunt false. Aproape am avut un scandal cu dansa incercand sa-i explic ca acum 5 minute am iesit de la banca cu ele si nu le-am falsificat eu. Mi le-a dat inapoi si nu a mai sunat la politie deoarece i-am zis ca ma voi intoarce la banca cu ele. Inainte de a intra la banca, m-am gandit sa mai intru la un schimb valutar si sa rog pe cineva de acolo sa imi mai verifice inca o data toata suma. Am facut asta iar doamna de acolo mi-a spus sa merg urgent la banca si "sa le fac scandal". M-am dus la banca, am asteptat putin la coada, m-a intrebat daca e vreo problema, am spus cat sa se auda in jur "mi-ati dat 4 bancnote de 50 de euro false". Le-au verificat pe toate la aparat si mi le-au schimbat si am plecat de acolo din nou la schimbul valutar sa le schimb in lei (imi trebuiau urgent lei ca sa platesc intretinerea si alte cheltuieli ale casei).
intrebare finala: am gresit ca nu am sunat din prima la politie? Ce sa fac acum? Habar nu am cum sa ma comport in situatii de genul.....
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 18:23, 18 Septembrie 2019
Greu de crezut că a fost o eroare , probabil o tentativă de înșelăciune a unei angajate a băncii sau poate a angajeii de la schimb valutar care putea schimba bancnotele fără să observați.Dificil de spus cu toate că probabil daca nu erau în culpa la banca nu v-ati fi dat alte bancnote.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bancnota falsa, 200 ron, primita la casieria unei banci. pot sa mai fac ceva? nordstorm nordstorm Salut. Vineri, 11.07.2014, am lichidat o parte din depozitele de la Credit Europe Bank, in valoare de 30000ron. Prostia mea a fost ca n-am ... (vezi toată discuția)
Schimb valutar - bani falsi MariaT11 MariaT11 Buna ziua, Va scriu pentru a va cere un sfat in urmatoarea situatie: Sunt studenta si pentru anul universitar in curs am primit o bursa Erasmus la o ... (vezi toată discuția)
Bani falsi primiti de la banca lila688678 lila688678 Am primit de la o banca mai multe bancnote de 100 euro.Din cauza ca ei dau putin, am incercat sa schimb la un ,,schimb valutar,, unde mi-au gasit o bancnota ... (vezi toată discuția)