avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de crestere a copilului pentru o studenta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de crestere a copilului pentru o studenta insarcinata

Sunt anul I și am o sarcină de 6 săptămâni în evoluție. Sunt înmatriculată în cadrul studiilor universitare de licență din anul 2011 / 2012, la zi. Mă interesează dacă pot primi indemnizația de creștere a copilului, întrucât el se va naște cel târziu în august 2012. Dacă la nașterea copilului nu îndeplinesc cele 12 luni de studii la zi e posibil să solicit indemnizația după împlinirea celor 12 luni, adică după două luni de la nașterea copilului?
Daca se poate sa ma ajutati cu detalii referitoare la statutul unei studente insarcinate si drepturile acesteia.
Va mulțumesc anticipat!

Toate cele bune,
Raluca Iuliana M.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:38, 29 Decembrie 2011
Cele 12 luni trebuie sa fie anterioare datei nasterii copilului ....
1. Pentru un raspuns corect si complet precizati care este/va fi statutul dvs. in perioada celor 12 luni anterioare nasterii copilului (august 2011 - august 2012).

2. Intereseaza in special perioada lunilor de dinainte de inceperea facultatii (ati fost eleva, erati in somaj, erati inregistrata la somaj in vederea obtinerii indemnizatiei de somaj, erati in perioada imediata de dupa absolvirea liceului etc.?).

3. Astept raspunsurile dvs. dar banuiesc ca veti putea beneficia de indemnizatie pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Acordare idemnizatie de crestere copil Alexandra1910 Alexandra1910 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Pe data de 22 august 2012 m-am angajat, iar in luna septembrie am ramas insarcinata. Pot beneficia de indemnizatia de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc - intreruperea perioadei de activitate nicoletabu nicoletabu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea situatie: in perioada septembrie 2010-august 2011 am fost angajata la o firma din Romania. Din ... (vezi toată discuția)