Sunt functionar in cadrul unei institutii in administratia publica locala si am primit spre solutionare o solicitare de comunicare de informatii cu privire la bunurile mobile si imobile ale unui cetatean, cererea fiind inaintata de catre un executor ifn, intrebarea mea este daca are dreptul sa solicite aceste informatii precum orice executor judecatoresc sau bancar?
si executorii au un ordin al MJ, la fel cum au si cei bancari. Deci au si ei voie. Cele doua categorii de executori indeplinesc aceleasi atributii numai ca angajatorul este altul.
Sau mai bine zis, conform prevederilor privind lipsa impartialitatii judecatorului-executor, este viciata de.....angajator. :))))))))))numa impartialitate nu se numeste.
Teoretic asa suna. Dar, in realitate un executor, oricare ar fi el trebuie sa respecte legea si nu ce ilegalitati ar putea sa-i ceara un creditor, oricare ar fi el.
Card ifn executat silit
anysca
Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)