avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorii IFN au dreptul sa solicite informatii de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executorii IFN au dreptul sa solicite informatii de la institutiile statului ca executorii judecatoresti si bancari?

Sunt functionar in cadrul unei institutii in administratia publica locala si am primit spre solutionare o solicitare de comunicare de informatii cu privire la bunurile mobile si imobile ale unui cetatean, cererea fiind inaintata de catre un executor ifn, intrebarea mea este daca are dreptul sa solicite aceste informatii precum orice executor judecatoresc sau bancar?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 14:04, 14 Martie 2012
si executorii au un ordin al MJ, la fel cum au si cei bancari. Deci au si ei voie. Cele doua categorii de executori indeplinesc aceleasi atributii numai ca angajatorul este altul.
Sau mai bine zis, conform prevederilor privind lipsa impartialitatii judecatorului-executor, este viciata de.....angajator. :))))))))))numa impartialitate nu se numeste.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2012
ADIEXE, utilizator
Teoretic asa suna. Dar, in realitate un executor, oricare ar fi el trebuie sa respecte legea si nu ce ilegalitati ar putea sa-i ceara un creditor, oricare ar fi el.
Da...ihi...si ce faci daca e cel care iti da salariu?

Alte discuții în legătură

Executare silita, nimic nou de 4 luni andrei Anghel andrei Anghel Am angajat un executor pentru o executare silita castigata in instanta si obliga exacutantul la plata, dar de fiecare data cand sun executorul spune ca nu s-a ... (vezi toată discuția)
Buna seara.ma poate ajuta cineva cu un răspuns va rog? un executor ... Leonte123 Leonte123 Buna seara.ma poate ajuta cineva cu un răspuns va rog? Un executor judecătoresc are voie sa sune părinții celui executat sa ceara informatii(număr ... (vezi toată discuția)
Card ifn executat silit anysca anysca Buna seara . Acum cativa ani(4 ) am contractat un credit nevoi personale la un magazin prin ifn (nu dau nume) , cumparand un frigider si un aragaz . Acum 2 ani ... (vezi toată discuția)