avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, nimic nou de 4 luni
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, nimic nou de 4 luni

Am angajat un executor pentru o executare silita castigata in instanta si obliga exacutantul la plata, dar de fiecare data cand sun executorul spune ca nu s-a facut nicio plata, nu-mi da niciun motiv pentru care nu s-a facut plata.
Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:22, 11 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Solicitati sa va dea raspuns in scris. Probabil ca debitorul nu detine conturi bancare, sau aceastea sunt goale. Si nici bunuri mobile / imobile.
Va multumesc pentru raspuns. Imi cer scuze ca nu am spus toate informatiile de prima data. Executatul silit este fostul meu angajator, detine conturi bancare si nu sunt goale, detine bunuri mobile/imobile deoarece cunosc situatia.
Problema e ca eu am facut pe prostul in fata executorului mirosind ca acesta este un escroc, dar am vrut sa vad pana unde merge stiind ca am solutia sa il dau in judecata intr-un final. L-am sunat timp de doua luni dupa inceperea executarii silite si imi spunea ca nu a gasit niciun cont bancar si ca nu au si ca nu poate face nimic. Apoi eu i-am spus ca are cont la Banca transilvania si a spus ca o sa mai faca o interogare la anaf, ma suna dupa o saptamana si imi spune ca intradevar au un cont la banca transilvania.
Puteti deduce de aici situatia mai departe.
acest răspuns util
Problema e ca eu am facut pe prostul in fata executorului mirosind ca acesta este un es
croc,
Ati facut pe banii si timpul dvs.
Mergeti si vorbiti cu el, studiati intai prevederile legii 188/2000, ca sa vedeti ce masuri puteti lua in acest caz
acest răspuns util
Legea care reglementeaza activitatea executorului va intereseaza. Solicitati totul in scris catre BEJ: documente emise si transmise, raspunsuri, etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu credit banca andra35 andra35 Cum pot rezolva un litigiu cu banca privind intarzierea platii ratelor bancare tinand cont ca numai am aceleasi venituri ,deoarece numai lucrez in acelasi loc ... (vezi toată discuția)
Executare bilet la ordin comerciantul comerciantul Mi-a fost refuzat la plata un bilet la ordin. In afara de poprirea contului, executorul mai poate face altceva? Multumesc (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat blecota blecota Asa cum reiese din titlu, nu am mai achitat un credit iar urmare a acestei fapte am fost somat de catre un exectuor judecatoresc sa achit datoria in urma unei ... (vezi toată discuția)