avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inregistrat fiscal \"acolo\" si domiciliul \"aici\"?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inregistrat fiscal "acolo" si domiciliul "aici"?

Buna ziua,

Este posibil ca o persoana cu domiciliul in Romania sa fie inregistrata fiscal in alta tara UE?
Si sa plateasca impozit pe venit acolo, dar impozit pe proprietati, asigurare de sanatate aici?

Sper ca intelegeti ce vreau sa spun.

Mutumesc.
Cel mai recent răspuns: bdaniel7 , utilizator 12:28, 1 Februarie 2012
Nimeni? Să înțeleg că nu se poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare pe noul cod fiscal gicaanechitei gicaanechitei buna ziua am 2 copii care lucreaza in strainatate ,unul lucreaza in spania si celalalt in anglia ,ambii cu forme legale de munca .nu au proprietati in tara ... (vezi toată discuția)
Cum se stabileste plata cass la venituri din chirii? perlutina perlutina Un cetatean, de alta nationalitate, care are o proprietate, pe care a inchiriat-o in Romania, si nu locuieste (nu are domiciliul in Romania, nu vine nici ... (vezi toată discuția)
Cass pt venit din chirii pt cetățeni eu CatP CatP Trebuie să plătească CASS pentru venit din chirii și cetățenii cu rezidență în altă țară EU (și care au asigurare de sănătate în acea ... (vezi toată discuția)