avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Categorii arme vanatoare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Categorii arme vanatoare

Buna ziua,
As dori sa stiu cum pot demonstra in fata legii ca un cutit este de vanatoare? Unde pot gasi normele de incadrare a armelor de vanatoare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:17, 28 Decembrie 2011
Legea care prevede regimul juridic al armelor este Legea 295 /2004 . Normele sunt prevazute in Hotararea nr. 130 din 24 februarie 2005
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
TDorina, utilizator
Cutitele care se folosesc de regula la vanatoare trebuie sa detina anumite caracteristici,
functie de specificul /marimea vanatului
Una dintre caracteristicile esentiale este lungimea ,latimea si grosimea lamei taietoare,
existenta de sant de sange si alte criterii
Pentru raspuns la obiect,detaliati concret speta dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda Andrei dino Andrei dino Bună as vrea sa știu și eu ce amenda as putea lua dacă am fost prins cu un briceag de 6cm lungime. Ma refer la una penala. (vezi toată discuția)
Limitele legii in ceea ce priveste armele albe nicu543 nicu543 Buna ziua, Va salut. Am obiceiul sa ma plimb des pe munte singur, lucru care poate deveni ocazional periculos. Drept urmare in general am in rucsac mai ... (vezi toată discuția)
Omologare poligon bic bic Am rugamintea sa-mi spuneti unde gasesc conditii si norme de omologare ale poligoanelor de tragere.Ce conditii trebuie sa indeplineasca un poligon pentru a ... (vezi toată discuția)