avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Fisa de inmatriculare nestampilata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Fisa de inmatriculare nestampilata

Buna seara!As dori sa va intreb urmatorul lucru:
am cumparat o masina de la Satu Mare,fostul proprietar mi-a dat toate actele,carte de identitate,talon,asigurare,rovinieta,am facut contract de vanzare cumparare,fisa de inmatriculare.Am mers cu ele la directia taxe impozite Satu Mare au eliberat certificat de atestare fiscala dar fisa de inmatriculare nu au vizat spunand ca nu e necesar asa ceva.O sa am probleme cu ea la taxe impozite,adica nu o sa o ia in evidenta din cauza asta?Sau la politie la inmatriculari?Daca da ce e de facu?Fostul proprietar a fost de 3 ori la ei si au refuzat sa o stampileze spunand ca acest lucru nu e necesar.
Cel mai recent răspuns: mihaelaa.roxana , utilizator 12:11, 29 Decembrie 2011
Lista asta de unde e luata nu va suparati?
Avand in vedere ca dvs sunteti din Bucuresti: [ link extern ]
multumesc pentru informatii
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto radulescu emil radulescu emil Am cumparat anul trecut un autoturism de la cineva si acum vreau sa-l trec pe numele meu, dar nu mai dau de fostul proprietar.Imi trebuie fisa fiscala de la ... (vezi toată discuția)
Masina inregistrata pe c.m.i GXG29 GXG29 Buna ziua asa dori sa achizitionez o masina inregistrata pe C.M.I ce acte ar trebui sa fac cu aceea persoana pentru a cumpara masina . (vezi toată discuția)
Vanzare auto gabi0708 gabi0708 Se poate vinde o masina, primita ca donatie, dar inca neinmatriculata de catre titular? Mentionez toate taxele la zi, impozit, ITP. (vezi toată discuția)