avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Coduri vamale produse???
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Coduri vamale produse???

Buna seara,
Am o expozitie in Federatia Rusa si trebuie sa duc produse acolo. Pe documentul pe care il am de completat mi se cere codul vamal al produselor ,unde le pot gasi?
incercati aici: [ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie hfriela hfriela -mi-as dori cetatenie in federatia rusa -cum se poate dobandi aceasta -nu vreau sa renunt la cetatenia romana -am studii superioare (vezi toată discuția)
Condiții de acordare a vizei pentru un cetățean rus davidcornel2310 davidcornel2310 Bună ziua. Cum se poate obține viza de întrare pe teritoriul României pentru un cetățean Rus. Menționez faptul că intenționăm sa ne căsătorim în ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa iau masina legal in gemania ? marian_ro marian_ro Am cumparat o masina de la un dealer de masini rulate din Bucuresti acum cateva luni, am contract de V/C, toate actele masinii, dar nu am fost pe la RAR si ... (vezi toată discuția)