avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Am inmatriculat masina anul acesta,la inceputul lui ianuarie(am platit taxa din 2010).as vrea sa stiu cum imi pot recupera banuti sau cel putin o parte din ei.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: princessmaya , utilizator 14:17, 29 Decembrie 2011
Demarati procedura de recuperare taxa ,depuneti cerere la DGFP,asteptati perioada de 30-45 zile
De regula raspunsul este negativ,astfel incat este necesar sa formulati actiunei in instanta la Tribunalul competent domiciliului dvs
In baza hotararii instantei tribunalului sau curtii de apel,solicitati instantei de judecata sa o investeasca cu formula executorie si o depuneti la DGFP in vederea recuperarii diferentei de suma intre taxa achitata si cea in vigoare
Va puteti recupera banii platiti pe taxa integral .E posibil ca statul sa va returneze pana in 25 % ,iar procesul va continua ptr restul de 75%.
am auzit ca statul iti va da 25 % din taxa dar nu stiu cand si cum..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa! costicul costicul O firma a facut un credit pe termen lung la o banca si si-a achizitionat un autoturism in mai 2007. A platit taxa de prima inmatriculare. Mai o poate recupera ? (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare butnarsimonaelena butnarsimonaelena Am o masina in leasing achizitionata in oct 2007, iar taxa de prima inmatriculare a fost achitata in luna noiembrie 2011.Cum pot recupera aceasta taxa de la ... (vezi toată discuția)
Taxa prima inmatriculare butnarsimonaelena butnarsimonaelena In octombrie 2007 am achizitionat pe firma un ford mondeo, in leasing, si in noiembrie 2007 am achitat taxa de prima inmatriculare pe care nu am recuperat-o. ... (vezi toată discuția)