avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere masina

Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de vanzare,cumparare.mentionez ca am vandut masina si am dat decat talonul masinii.Carta de identitate este la mine .Pe 25 .01.2012 expira ITP si nu mai vreau sa ii facilitez numitului o noua inspectie.Intrebare: pot radia masina decat cu cartea de identitate.Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 20:22, 28 Decembrie 2011
Aveti posibilitatea sa obtineti radierea auto,contactand SPR evidenta auto
Detaliati succesiunea de evenimente,sustineti si probati instrainarea auto cu chitanta incheiata
Autoritatea va verifica baza proprie de date si poate emite dovada in baza careia autoritatea fiscala ,dupa achitarea eventualelor debite, poate dispune radierea auto
Nu puteti radia auto numai cu cartea de identitate.
Cu " relatii" isi poate face inspectia tehnica atata timp cat certificatul de inmatriculare se afla la el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto Adycristina Adycristina Am avut o dacia 1310 din anul 1986 pe care am vandut-o fara acte Actualul propietar nu mai circula cu ea de doi ani.Talonul masinii este la politie pentru ca ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism rolena rolena Va rog frumos sa ma ajutati, am avut un \"autoturism\" Dacia 500 - (Lastun) pe care l-am vandut in anul 1991 fara insa a face actele necesare. Astfel am ... (vezi toată discuția)
Radiere de la fisc. ionescuionut2012 ionescuionut2012 Salutare,imi poate spune cineva cum fac,daca am vandut o semiremorca pe persoana juridica, dar nu am stiut ca se radiaza la financiar, am crezut ca se va radia ... (vezi toată discuția)