avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere de la fisc.
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere de la fisc.

Salutare,imi poate spune cineva cum fac,daca am vandut o semiremorca pe persoana juridica, dar nu am stiut ca se radiaza la financiar, am crezut ca se va radia automat , cand cel care a cumparat bunul il va trece pe firma lui.
Au trecut 2 ani si achit impozitul aiurea pt ca nu m ai am nici actul de vanzare-cumparare si decat factura si chitanta de la acea vanzare,o copie dupa carte si talon,daca stie cineva ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:32, 7 Aprilie 2012
Pentru solutionare contactati persoanal SPR evidenta auto,detaliati speta si probati instarinarea cu documentele mentionate
Autoritatea va verifica baza proprie de date si poate elibera dovada in baza careia autoritatea fiscala poate dispune radierea,dupa achitarea integrala a debitului acumulat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina iulyus02 iulyus02 Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de ... (vezi toată discuția)
Am vandut autoturismul acum 5 ani si nu l-am radiat, cum procedez? addac addac Buna ziua,sunt sigura ca aceste intrebari au mai fost puse dar nu le am regasit eu in forum,deci imi cer scuze ...e vorba de 3 masini care mi -au apartinut si ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism AdryanCalin AdryanCalin In anul 2006 am vandut o dacia 1300,avand calitatea de proprietar,unei persoane pe care nu am mai gasit-o ulterior.I-am dat certificatul de inmatriculare am ... (vezi toată discuția)