avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere autoturism

Va rog frumos sa ma ajutati, am avut un "autoturism" Dacia 500 - (Lastun) pe care
l-am vandut in anul 1991 fara insa a face actele necesare. Astfel am ramas inregietrata la Administratia financiara si platesc impozitul aferent, problema este ca nu mai am documentele masinii ( carte de identitate, talon) si nu reusesc sa mai gasesc persoana careia i-am vandut masina.
Cum pot radia aceasta masina sa nu mai platesc impozit ?
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 11:26, 18 Martie 2011
Exista mai multe variante de solutionare
1-Contactati personal serviciul evidenta auto din cadrul SPR ,explicati situatia instrainarii auto
Politia va verifica in baza de date elementele de identificare ale auto,va elibera dovada ,in baza careia autoritatea fiscala va dispune radierea auto de pe rolul dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina iulyus02 iulyus02 Salut,acum 4 ani am vandut o dacia 1310 decat cu chitanta de mana si cu doi martori,celui care am vandut-o acum nu mai vrea sa facem actele de ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta pentru radiere auto. Bodybuilder Bodybuilder Buna.Am vandut un autoturism,in baza contractului de vanzare - cumparare l-am radiat de la Fisc.Deoarece cumparatorul refuza sa transcrie autoturismul,as dori ... (vezi toată discuția)
Radiere auto de la financiar ozopher ozopher Buna ziua. Am 3 masini inmatriculate pe numele meu si sunt deja vandute de cativa ani fara a face actele de vanzare si nici nu ii mai gasesc pe cumparatori, sa ... (vezi toată discuția)