La multi ani!!!
Am si eu rugamintea sa ma sfatuiti sau sa -mi raspundeti la niste intrebari ....
Am un contract de munca pe perioada determinata de 3 luni iar acum urmeaza sa mi-l prelungeasca pentru a patra oara !
De cate ori se poate prelungii cate 3 luni???
Daca dupa aceaste 3 luni ( fac un an) nu mi se mai prelungeste contractul pot beneficia de somaj? se pune continuitate ...?
Se poate prelungi pana la durata maxima de 36 de luni ... art.82 alin.3 C.mun. dispune ca, contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.
Prin urmare, textul de lege nu mai prevede numarul maxim de prelungiri care se pot efectua, insa pune conditia ca aceste prelungiri sa se faca pentru conditiile prevazute la art.83 C.mun.
Daca aveti 12 luni cotizate la somaj puteti beneficia de indemnizatie de somaj dupa incetarea CIM la termenul pentru care a fost incheiat (sau prelungit ultima data).