avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA

as dori sa infiintez un PFA (un magazin in care sa comercializez haine) si nu am idee ce trebuie sa fac si pe unde sa alerg, iar informatiile de pe ONRC, nu reusesc sa le inteleg. Ma puteti ajuta, va rog; ce acte imi trebuie, ce trebuie sa completez, unde trebuie sa merg. Mentionez ca nu am niciun fel de experienta in acest domeniu, pentru ca am auzit ca iti trebuie o atestare ceva ca sa desfasori activitatea.... multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2008
poisonboy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Maria Carmen , Contabil 21:33, 24 Noiembrie 2008
Nu mai exista PFA
vezi reglementarea
www.avocatnet.ro/content/art...
avocatanghelus a scris:
Nu mai exista PFA
vezi reglementarea .......

Cred ca ati vrut sa spuneti ca nu mai exista AF- asociatie familiala.
PFA continua sa existe :) si reglementarile legale privitoare la PFA sunt prevazute in Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale a fost publicata in Monitorul Oficial Partea I nr. 328 din 25.04.2008.
Da, mai exista pfa, incercati cum v-am zis eu, in primavara primeau la administratie astfel de contracte si deveneai persoana fizica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau microintreprindere jaab jaab Buna ziua tuturor, si as vrea sa va cer sfatul urmator.Fratele meu ar vrea sa isi faca o mica firma (lucreze singur) de confectionat lumanari. In ce categorie ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre pfa si af octavr octavr Buna! Sotia mea doreste sa-si faca un PFA pentru a presta servicii in domeniul IT atat catre persoane fizice cat si catre persoane juridice insa s-a gandit ... (vezi toată discuția)
Unde ma adresez pentru infiintare pfa sau af? OleseaT OleseaT Buna ziua, Va rog sa ma ajutati: unde trebuie sa ma adresez pentru a-mi infiinta un PFA sau Asociatie familiala? (vezi toată discuția)