avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum revocam/demitem un administrator de bloc?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum revocam/demitem un administrator de bloc?

- am prins ideea ca administratorul cam fura, desi se jura ca nu fura....impreuna cu presedintele , noi trei lcatari, i-am cerut actele , sa ne dea unele explicatii...clar vrem sa il inlocuim. cum se procedeaza? trebuie convocata sedinta de bloc?administratorul facea listele de capul lui, fara cenzori, fara explicatii...etc...multumesc pt ajutor
Cel mai recent răspuns: sacalul09 , utilizator 16:40, 3 Ianuarie 2012
ce vrea sa insemne aceasta?
presedintele ii va trimite (este bine prin posta recomandata) o instiintare prin care sa-i aduca la cunostiinta sa-i puna la dispozitie documentele ,dati si un termen,daca in acest termen nu va baga nimeni in seama,tot presedintele sa faca plangere la politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme adminstrator si presedinte de bloc ionelle2000 ionelle2000 buna ziua, numele meu este ionela pirlan si as avea nevoie de ceva sfaturi legate de probleme cu asociatia de proprietari, si anume: -din ce stiu eu, ... (vezi toată discuția)
Administratorul de bloc a furat banii pt facturi Lex_lucyana Luciana Lex_lucyana Luciana Buna ziua ,administratorul blocului a facut un prejudiciu de aprox 10000 lei neachitand facturi la utilitati,astfel ca ne-a fost taiata apa calda si un curand ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari gef59 gef59 Buna ziua, Referitor la intrebarea postata Duminica, 18 Octombrie 2015, 20:08,in primul rand va multumesc pentru raspuns. Dar,in conditiile in care nu ... (vezi toată discuția)